Comenzi telefonice la: 0264 430 462

Click to zoom


22.90 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Categorie : suplimente nutritive
Grupa : comprimate/capsule
Cod : 6421930100334

Detalii ANTIVIRAL 60cpr

ANTIVIRAL, 60cpr

Continut:

Astragalus (Astragalus membranaceus) - 150mg - extract hidroalcoolic 10:1 Este una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, tradiţia medicală chineză considerând-o un “tonic superior”. Denumirea plantei în limba chineză este foarte sugestivă - Huang qi, traducându-se prin “conducătorul galben”, cu referire la culoarea rădăcinii şi la cotarea plantei în elita arsenalului fitoterapeutic tradiţional. Compoziţia ei este deosebit de complexă: polizaharide, glicozide triterpene, flavonoizi, aminoacizi şi minerale, ceea ce ii confera efecte terapeutice mari. Folosită în cure, creste eficient numărul de limfocite T( de remarcat in special pentru pacienţii bolnavi de cancer, SIDA etc.), stimuleaza productia de globule roşii în măduva osoasă în leucemii. S-a demonstrat de asemenea că stimulează producţia proprie de interferon a organismului fiind astfel utilă în tratarea unor boli grave (maladia Alzheimer, hepatita virala C), în susţinerea în timpul şi după tratamente chimioterapice, precum şi în creşterea funcţiei imunitare.

Anason (Pimpinella anisum) - 125mg Este cultivat mai ales în China, Japonia, dar şi în Laos, Filipine, Jamaica. Principala substantă activă pe care o conţine este uleiul volatil format din: 80-90% anetol, metilcavicol sau izoanetol, cantităţi mici de cetone şi aldehide anisice şi aldehida acetică. Cercetări de ultimă oră făcute în China îl recomandă ca antiviral în gripa porcină.

Propolis - 100mg Denumirea de propolis vine din limba greacă şi într-o traducere aproximativă ar însemna “partea din faţă a cetăţii”. De ce această denumire? Pentru că albinele care produc această substanţă o folosesc pentru consolidarea, căptuşirea şi izolarea stupului, care devine astfel o adevărată cetate. Propolisul, în contact cu apa din precipitaţii, se întăreşte şi devine dur şi impermeabil, nepermiţând umezelii să pătrundă în stup. Propolisul este un antiseptic foarte puternic, anihilând bacteriile, ciupercile parazite şi chiar virusurile, creând un mediu aproape perfect steril. Atunci când pătrunde în stup un prădător, cum ar fi răzătoarele mici, acesta este ucis de veninul albinelor şi apoi este învelit în ceară şi propolis, împiedicând astfel descompunerea lui şi infectarea mediului ambiant. De fapt, propolisul este un extract din mugurii arborilor (în special din mugurii de plop, dar nu numai), care este cules şi prelucrat de albine primăvara devreme. Este, aşadar, un produs de origine vegetală, care păstrează multe din proprietăţile plantelor din care a fost obţinut, fiind îmbogăţit însă cu anumite substanţe secretate de albine. Rezultatul este un cicatrizant, regenativ, antiseptic, reglator hormonal şi un stimulent imunitar de excepţie

 Iarba mare (Inula helenium) - 75mg Se folosesc părţile subterane ale plantei (Rhizoma cum radicibus Inulae). Principalele acţiuni ale rădăcinilor sunt: antibiotice, calmante al tusei şi modificatoare al secreţiilor bronhice, bacteriostatice, antivirale, antiinflamatoare, expectorante, antiseptice bronhice, sedative usoare şi tonice. Are de asemenea efect depurativ, elimină toxinele din corp, influenţând favorabil afecţiunile reumatice, guta şi bolie cronice de piele (erupţiile pielii urmate de mâncărimi). Echinacea (Echinacea purpurea) - 50mg Foarte cunoscută pentru efectele sale imunostimulatoare (polizaharidele cu greutate moleculară mare pe care le conţine intensifică fagocitoza şi stimulează imunitatea umorală dată de anticorpi specifici).

Cimbru de cultură (Thymus vulgaris) - 1mg Este o plantă condimentară foarte cunoscută. Florile şi frunzele, în stare proaspătă şi uscate, sunt folosite la aromatizarea anumitor mâncăruri. Forţa terapeutică a acestei plante este oferită de bogăţia de uleiuri volatile conţinute.

Tea tree (Melaleuca alternifolia) - 4mg Este un arbore australian înrudit cu eucaliptul, cunoscut din vechime de către aborigeni, care îşi tratau bolile şi rănile cu ulei din arbore de ceai. Renumitul observator James Cook a observat cum frunzele acestui arbore erau folosite, nu doar în ceai ci şi ca „medicament” cu efecte rapide pentru bolnavii din echipajul său. Tea tree conţine terpineol, cineol, pinen, terpinen, dar cea mai folosită substanţă activă este uleiul volatil conţinut în frunzele plantei. excipienti: Lactoză, Celuloză microcristalină, Aerosil

 Infecţiile virale presupun ca un microorganism (virusul) să pătrundă în corp uman şi să se înmulţească. Asta face ca gazda (corpul) în care a pătruns să sufere, manifestând simptome în funcţie de zona în care virusul s-a localizat (plămân, intestine, creier, zona genitală, faringe, etc.). Bolile virale prezintă simptome diverse, de la cele uşoare (rinoree), până la dispnee, hemoragii, meningită. Plantele antivirale conţin atât substanţe active care distrug virusul, sunt antiinflamatoare şi imunostimulente, ceea ce face ca efectul lor să fie mult mai mare decât cel al unor medicamente obişnuite, de sinteză chimică.

Actiuni antifebril, imunostimulent, antibiotic, bacteriostatic, antiviral, antiseptic, antiinflamator, diaforetic, depurativ, analgezic, antitoxic, antitusiv, vitaminizant şi remineralizant.

Indicatii se utilizează ca adjuvant în: răceală, faringită, laringită, traheită, amigdalită, bronşită, pneumonii virale, infecţie HIV(adjuvant), viroze respiratorii, sinuzite, rinite, gingivite, stomatite, gastro-enterocolite, infecţii genitale virale (papiloma virus, herpes virus, etc.), infecţii virale ale pielii (herpes, condiloma, Zoster etc.), meningite (adjuvant).

Administrare

Adulţi şi copii peste 14 ani: de 3-4 ori pe zi câte 1-2 comprimate. Copii cu vârste între 5-14 ani: de 3 ori pe zi câte 1/2-1comprimate, în funcţie de vârsta şi sfatul medicului.

Contraindicatii gravide si femei care alapteaza, alergie specifică la oricare dintre componenţi (propolis,etc).

Reviews for this item
There are no reviews for this item.Be the first to add a review for this item
Powered by
By expertAcounts.com