Produsele doTERRA sunt grupate pe categorii, pentru a putea găsi produsul mai ușor:

Uleiuri individuale

Colecţia de uleiuri esenţiale individuale dōTERRA™ conţine cele mai fine extracte aromatice disponibile în prezent în lume. Fiecare ulei oferă esenţa vie a plantei din care este extras, plantă care a fost recoltată cu grijă și distilată cu atenţie în diferite zone din întreaga lume. Fiecare ulei trebuie să respecte standarde stricte de puritate și potenţă. Reunind o paletă minunată de energii extrase din plante, uleiurile esenţiale pot fi utilizate individual sau în amestecuri, pentru a obţine beneficii personalizate.

Amestecuri exclusive

Amestecurile de uleiuri esenţiale dōTERRA sunt formule exclusive, cu aplicaţii specifice pentru starea de
bine. Sunt rezultatul înţelepciunii adunate de-a lungul a mulţi ani de experienţă în domeniul uleiurilor esenţiale și al validării unei baze tot mai mari de studii știinţifice și de cercetare. Canalizând energiile vii inerente plantelor, fiecare formulă este echilibrată în mod sinergic pentru a crește potenţa și beneficiile produselor și conţine numai uleiuri esenţiale CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Grad Testat Pur Certificat).

Suplimente alimentare

Suplimente obținute în mod natural care susțin o nutriție corectă și o stare de bine generală

Produse de ingrijire personala

dōTERRA ajută utilizatorii să facă faţă problemelor frecvente, oferind totodată o experienţă de îngrijire
personalizată, prin folosirea uleiurilor esenţiale. Fiecare produs dōTERRA are proprietăţi de hrănire a
pielii, ajutând utilizatorii să obţină rezultatele dorite.

doTERRA pentru copii

Fie că ești un expert sau un utilizator începător al uleiurilor esenţiale, dōTERRA Kids Collection reprezintă trusa completă și gata de utilizat de uleiuri esenţiale pentru întregul corp, creată pentru a încuraja persoanele care au grijă de cei mici.

Cu o formulă special gândită pentru minţile, corpurile și emoţiile celor aflaţi în creștere, aceste amestecuri de uleiuri esenţiale includ combinaţii unice atent echilibrate pentru a conferi beneficii puternice, având în același timp un efect protector asupra pielii delicate.

Iti doresti sa vezi catalogul de produse doTERRA? Apasa pe butonul de mai jos !

Daca doresti sa incerci cateva produse, scrie-mi mesaj aici                                      si eu te voi contacta!


Suna-ma acum si hai sa lucram impreuna !


Cauti o comunitate care sa te ajute sa te folosesti de puterea naturii, de a te simti bine cu tine, atat fizic cat si emotional? Hai sa incepem calatoria spre transformare impreuna ... Nu mai sta pe ganduri ! -->

© remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder