Click to zoom


27.00 LEI

Stoc limitatComanda:

Adauga in cos

Categorie : suplimente nutritive
Grupa : sirop/suc
Cod : 6423359000363

Coughend sirop 100ml

Suplimentul alimentar Coughend sirop este un remediu ayurvedic util in toate tipurile de tuse (uscata, productiva, convulsiva). Siropul are propietati expectorante si mucolitice, antialergice, antimicrobiene si imunostimulatoare, ajuta la decongestionarea cailor respiratorii si determina fluidificarea mucusului, favorizeaza expectoratia si ajuta la ameliorarea bronsitelor acute si cronice, cat si in terapia astmului bronsic. Efectul este stabil in timp.

Preparatul este un amestec unic de extracte din plante medicinale obtinut prin presare la rece pentru conservarea principiilor bioactive si a proprietatilor curative. Dintre aceste plante, vom mentiona in continuare numai cateva:

Glycyrrhiza glabra (lemnul dulce) este o planta ce contine liquiritina, izoliquiritina, enoxolome si saponine triterpenoide. Este o planta cunoscuta pentru efectele sale asupra aparatului respirator, principiile sale bioactive avand actiune antiinflamatoare, antioxidanta, antiastmatica si anxiolitica.

Ocimum sanctum (busuiocul) contine eugenol si acetat de borneol. Actioneaza ca antiinflamator, expectorant, analgezic si antipiretic.

Piper logum (piperul lung) contine piperina, uleiuri volatile, piperlongumina si sesamina. Are efecte antialergic, antiastmatic si hepatoprocetector. o alta actiune a sa este cea a cresterii biodisponibilitatii anumitor medicamente.

Coughend sirop contribuie la decongestionarea cailor respiratorii, stimularea secretiei bronsice si a expectoratiei. Este un preparat util in virozele si infectiile respiratorii, farangite, laringite, bronsite, bronsiolite. Combate eficient tusea. De asemenea este adjuvant in terapia astmului bronsic, atat la copii cat si la adulti. Preparatul nu are si nu induce niciun fel de efecte adverse sau neplacute la dozele recomandate si se gaseste in farmacii si magazine cu produse naturale.

Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Fara efecte adverse la doza maxima recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor. A se feri de caldura, umezeala si lumina. Persoanelor cu diabet zaharat recomandam Coughend sirop fara zahar.

Ingrediente la 100 ml:

Pistacia integerima                    3g
Adhatoda vasica                         3g
Piper longum                            1,5g
Cyperus rotundus                  1,5g
Glycyrrhiza glabra                 1,5g
Ocimum sanctum                   1,5g
Abies webbiana                       1,5g
Solanum xanthocarpus        1,5g
Cinnamomum zeylanicum   1,5g
Piper nigrum                             1,5g
Viola odorata                            1,5g
Sodi bibories                             1,5g
Sarcostemma brevistigma   1,5g
Zingiber officinale                  0,5g
Cinnamomum camphora    0,48g
Zahar                                              48g
Apa.

Mod de administrare: cu 30 minute inainte de masa sau 1 ora dupa masa.

Adulti: 1-2 lingurite (5-10ml) sirop de 2-3 ori pe zi
Copii 1-3 ani: 1/2 lingurita (2,5ml) sirop de 2 ori pe zi; peste 3 ani: 1 lingurita (5ml) sirop de 2 ori pe zi.

AGITATI BINE INAINTE DE ADMINISTRARE

Produs de STAR International Med IMpex, Bd. D. Bolintineanu, nr.5, sect. 3, Bucuresti, Romania. tel./Fax: 021 313 94 81. In colaborare cu Aarogya Herbal Remedies Ltd. India. 

Reviews for this item
There are no reviews for this item.Be the first to add a review for this item
Powered by
By expertAcounts.com