Comenzi telefonice la: 0264 430 462
Noutati

Click to zoom

Noutati

37.00 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Categorie : suplimente nutritive
Grupa : comprimate/capsule
Cod : 6426831000646

Compozitie/ capsula* :

extract hidroalcoolic din radacini de Valeriana (Valeriana offficinalis), continand minimum 0,8% acizi valerianici 180 mg; extract Forte B din Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) - 90 mg; extract hidroalcoolic 8-10:1 din parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum), continand 0,3 % hipericina - 45 mg; extract hidroalcoolic 4:1 din parti aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) - 45 mg; pulbere din parti aeriene de Sunatoare (Hypericum pertoratum) - 45 mg; pulbere din radacini de Valeriana (Valeriana officinalis) - 44,1 mg; ulei esential de Salvie (Salvia officinalis) - 0,9 mg;.

*Doza maxima/ 2 capsule furnizeaza: vitamina B1 - 0,98 mg; vitamina B2- 1mg; vitamina B3 - 11,8 mg; vitamina B5 - 4,6 mg; vitamina B6- 1,4 mg; vitamina B7 - 40 mg; vitamina B9- 167 mg; vitamina B12 - 2 mg; magneziu - 99 mg.


Descriere

Q-Calm cu valeriana si passiflora - supliment alimentar pentru mentinerea sanatatii psihice si fonctionarea normala a sistemului nervos.

Valeriana este bine cunoscuta pentru efectele ei de sustinere a sanatatii mentale, eliminarea tensiunii nervoase, stresului, tulburarilor de somn, insomniei. Sustine relaxarea si calitatea somnului, contribuind la sustinerea unei stari psihice bune.

Complexul de vitamine B:

B1 contribuie la sustinerea unui metabolism energetic normal, la sustinerea sistemului nervos si a inimii.

B2 ajuta la mentinerea sanatatii mucoaselor si a pielii, de asemenea, la mentinerea vederii.

B7 si B12 sunt esentiale pentru buna functionare a sistemului nervos. In plus, B7 contribuie la sustinerea unui metabolism normal al macronutrientilor.

B2, B6 si B9 reduc oboseala si extenuarea. Tpt B9 este esentiala in sinteza aminoacizilor si la buna functionare a hematopoiezei.

B5 are un rol important in sisnteza normala si metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a anumitor neurotransmitatori.

Sunatoarea ajuta la echilibrarea emotionala si la relaxare, promoveaza somnul si o stare generala de bine. Totodata, sustine buna functionare a sistemelor digestiv si cardiovascular.

Sunatoarea este si un adjuvant in suprimarea dependentei de fumat, in refacerea si tonifierea organismului si in obtinerea sanatatii pielii.

Passiflora ajuta la inducerea unei stari de calm, in vederea odihnei si somnului. Este un calmant natural care este recomandat persoanelor slabite si obosite.

Salvia sustine performantele cognitive, ajuta la mentinerea unei stari mentale optime, mentine concentrarea. De asemenea, stimuleaza functionarea hipofizei, tiroidei si a glandelor hormonale feminine, contribuind la mentinerea starii de sanatate in timpul menstruatiei si a menopauzei.

Administrare:

Cate 1-2 capsule pe zi.


A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat, si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Contraindicatii:

nu se cunosc.

Reviews for this item
There are no reviews for this item.Be the first to add a review for this item
Powered by
By expertAcounts.com