Comenzi telefonice la: 0264 430 462
Noutati

Click to zoom

Noutati

28.00 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Categorie : suplimente nutritive
Grupa : comprimate/capsule
Cod : 6426831000707

Compozitie /capsula*:

 alga calcaroasa fosilizata, uscata (Lithothamnium calcareum) - 333mg; magneziu marin, extract natural din apa de mare - 95 mg; extract apos (maltodextrina, dioxid de siliciu) din parti aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), cu minimum 7 % siliciu - 82 mg; Droldie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), cu minimum 100000 ppm zinc - 56 mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), cu minimum 2000 ppm seleniu 24 mg; Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), cu minimum 8000 Ul/g vitamina D 10 mg; capsula (hidrozipropilmetilceluloza) - 100mg


*4 capsule furnizeaza: calciu - 413mg;magneziu - 57.2mg; zic - 22.4mg; seleniu - 192mcg; vitamina D - 8mcg/320UI

Descriere

Q-Mineral cu Calciu si Magneziu natural este un supliment alimentar care ajuta la absorbtia normala a calciului si fosforului, precum si reducerea oboselii si extenuarii

Calciul: contribuie la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a enzimelor digestive, la procesul de diviziune celulara, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Magneziul: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrul electrolitic; la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular, la sinteza normala a proteinelor, la mentinerea sanatatii psihice, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Zincul: sustine sistemul imunitar si contribuie la: protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; sanatatea parului si a ung hiilor; fertilitate, nivel normal de testosteron din sange; la sinteza normala a ADN.

Seleniul: sustine functionarea normala a sistemului imunitar; contribuie la functionarea normala a glandei tiroide; sustine spermatogeneza normala.Contribule la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor.

Vitamina D: Contribuie la absorbtia normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si imunitar; participa la procesul de diviziune celulara.

Administrare:

Cate 1 -2 capsule de 2 ori pe zi. 

Contraindicatii si precautii:

Hipercalcemie. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. 


A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat, si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Reviews for this item
There are no reviews for this item.Be the first to add a review for this item
Powered by
By expertAcounts.com