Comenzi telefonice la: 0264 430 462
Noutati

Click to zoom

Noutati

34.00 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Categorie : suplimente nutritive
Grupa : comprimate/capsule
Cod : 6426831000677

Compozitie/ capsula:

extract hidroalcoolic din frunze de Maslin (Olea europaea), continand minimum 18 % oleuropeina - 120 mg; extract din fructe de Gymnema sylvestris, continand minimum 25% acid gimnemic - 60 mg; extract apos din radacina si parti aeriene de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senficosus), continand 0,8 % eleutherozide - 40 mg; pulbere de Spirulina (Spirulina platensis), continand 60 % proteine - 40 mg; pulbere din frunze de Papadie (Taraxacum officinale) 40 mg; pulbere din radacini de Ghintura (Gentiana lutea) - 40 mg; extract hidroalcoolic 40-50:1 (maltodextrina) din fructe de Armurariu (Sylibum marianum), continand 80 % silimarina - 24 mg, pulbere din frunze de Maslin (Olea europaea) - 20 mg; extract hidrometanolic 5:1 (dextrina) din radacini de Ashwagandha (Withania somnifera), continand 1,5% withanolide - 16.mg;.

Descriere

Q-Diab cu Gymnema si Maslin - supliment alimentar pentru mentinerea nivelului normal de glucoza in sange si al apetitului pentru dulciuri.

Gymnema ajuta la controlul greutatii corporale si a apetitului (consumului de calorii, a nivelului normal de glucoza in sange, mentine un nivel normal al apetitului pentru dulciuri).

Spirulina ajuta la mentinerea microcirculatiei sanguine normale, sustine rezistenta fizica si mentala a organismului.

Ginseng-ul Siberian contribuie la apararea organismului, sustine sistemul imunitar, sustine capacitatile mentale si fizice in caz de slabiciune, epuizare, oboseala si in timpul convalescentei, ajuta la reabilitarea refacerea organismului, contribuie la mai multa energie mentata si fizica.

Ashwagandha ajuta la mentinerea nivelului energetic al organismului, la controlul greutatii si al masei musculare. Ajuta la mentinerea energiei si vitalitatii, a starii de bine fizice si mentale. Ajuta la sustinerea rezistentei organismului la stres.


Administrare:

1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

A se pastra flaconul bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat, si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii:

Produsul intervine in metabolismul glucidelor, astfel incat persoanele care iau medicamente antidiabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist.

Reviews for this item
There are no reviews for this item.Be the first to add a review for this item
Powered by
By expertAcounts.com