Buna! Numele meu este Stefania, sunt mamica de baietel de aproape 4 ani, am integrat uleiurile esentiale in viata mea si a familiei mele in special pentru copilul meu !

     Îmi doresc o viata mai buna pt copilul meu, o lume în care el sa creasca frumos, sa ofer ragazul necesar organismului sa se refaca fara a administra atâtea medicamente, antibiotice după ureche sau după "ce avem în casa"... Imi doresc sănătate pt copilul meu si un stil de viata mai sanatos! Iar tu, si tu, si tu, si toata lumea sa ma ajute la trecerea intr-o noua era!

     As vrea sa ajut, cum pot, fiecare mamica care poate si vrea sa facă cunostinta cu lumea asta! Sa incerce pe propria piele ce minuni pot face acestea!

     Sunt sigura ca uleiurile nu înlocuiesc medicamentele. În problemele mai grave e foarte bine sa fie consultat un medic, spun doar ca uleiurile ajuta! Ajuta la micșorarea timpului de recuperare, la grăbirea procesului de vindecare a corpului!

Sa nu uitam, pe vremea vrăjitoarelor, plantele erau cele tămăduitoare!

     Așadar, dacă nu ai încercat uleiurile pana acum, scrie-mi, poate te pot ajuta! Incearca! Pt binele copiilor noștri si, de ce nu, al nostru!

Ceea ce eu va pot oferi:

  Fiind consultant wellness cu experienta in utilizarea uleiurilor esentiale pentru mine si familia mea, te pot ajuta cu indrumarea in utilizarea uleiurilor esentiale la capacitate maxima !

  In plus, din momentul in care devii membru in echipa ai acces la:

  • Grup de membri cu retete, protocoale si informatii utile
  • Educatie continua - saptamanal - in fiecare marti, despre uleiuri si produse
  • Scoala de uleiuri - lunar- O saptamana de prezentari pentru cei ce sunt la inceput de drum
  • Tombole lunare pentru comenzile tale LRP
  • Promotii periodice pentru membri
  • Grup de dezvoltare pentru wellness advocates
  • Educatie continua de business - saptamanal, in fiecare Luni
  • Programe intensive de dezvoltare si crestere
  Stefania Petrescu
  Constanta
  0720933402

  © remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder