ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚILOR DE ULEIURI ESENTIALE

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚILOR DE ULEIURI ESENTIALE

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚILOR DE ULEIURI ESENTIALE

GRUPURI DE INFORMARE
Dacă cunoști și tu persoane interesate de un stil de viață sănătos sau consideri că poți ajuta pe cineva într- o anumită provocare de sănătate cu ajutorul uleiurilor esențiale, invită-le în acest grup.

Oricine este bine-venit.

GRUPURI DE FACEBOOK:

MAI AVEM GRUPURI DEDICATE MEMBRILOR EXCLUSIV...

  • Grupuri dedicate exclusiv membrilor, consumatorilor și consultanților din comunitatea noastră. Ai acces în acestea doar după ce deschizi cont de membru în echipa noastră.
  • Pe aceste grupuri derulăm programe de educație și suport despre beneficiile uleiurilor esențiale; aici au loc și extragerile/concursurile lunare de recompensare a membrilor care sunt înscriși în programul de loialitate doTERRA (LRP) și tot aici găsești și celebrele noasrte Fișe/descrieri de produse (la Albume)

... SI GRUPURI DE BUSINESS SI DEZVOLTARE PERSONALA

Acesta sunt grupuri de business și de dezvoltare personală, dedicate exclusiv consultanților din echipa noastră care doresc să dezvolte o structură de consultanți sau rețea de cosumatori și doresc să beneficieze de un venit suplimentar din activitatea de membru doTERRA, prin împărtășirea și altora a reușitelor și a experiențelor personale cu uleiurile esențiale doTERRA.

În aceste grupuri au acces numai persoanele care au deja o înscriere personală și au declarat expres că doresc să facă parte din aceste grupuri!
Educația continuă de business are loc în fiecare luni, de la ora 19.00 (ZOOM/Live)


Chiar dacă scopul tău nu este acela de a dezvolta un proiect de parteneriat cu doTERRA, ai opțiunea să îi ajuți pe cei apropiați ție (familie, prieteni, cunoscuți, etc.) să își comande uleiurile prin tine ori să deschidă un cont de utilizator cu ajutorul tău, ceea ce îți poate aduce multiple avantaje.

https://remedii-naturale.ro/storage/remediinaturaro/2024/02/COMUNITATE.jpg#65cb290aaa03e

Lasa un comentariu

Creaza un gravatar aici: www.gravatar.com

© remedii-naturale.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder